Nagy cikk marketing ötletek még nagyobb tartalom sikeréhez!

Nagy cikk marketing ötletek még nagyobb tartalom sikeréhez!


Ön a pterodactyl fosszíliák szakértője, és írásos cikkeket írt a tudományos folyóiratokhoz. De most, a "Jurassic Park" filmek megjelenésével úgy döntött, hogy cikkeket is szeretne írni a népszerű magazinokhoz is. Ez éles forgást igényel a megközelítésben. A nyelvhasználatnak megváltoznia kell. Olvassa el ezt és más tippeket.

Ügyeljen arra, hogy mi működik és mi nem. Néha bizonyos piaci ötletek nem fognak rezonálódni az olvasókkal. Próbáljon új projekteket szabni a múltban sikereseknek. A potenciális aranybányák felismerése maximalizálja a nyereséget. Gyakran jobb, ha ragaszkodik ahhoz, ami már bizonyult nyereségesnek, ahelyett, hogy mindig megpróbálná újra feltalálni a kereket.

Ha webhelyét az interneten forgalmazza, fontos, hogy ne hozzon létre sok olyan irreleváns cikket, amely tele van különböző linkekkel az adott webhelyre vagy blogra. Ez nemcsak a legtöbb olvasót azonnal kikapcsolja, de a legtöbb könyvtár teljesen megtiltja, hogy újra használhassa szolgáltatásait.

Tartsa könnyen elérhetővé a tartalmát, függetlenül attól, hogy milyen régen írta. Tartalmazza a trackbacks-et az aktuális cikkekben a kapcsolódó cikkekhez évekkel ezelőtt. Ez segít mind a keresési rangsorban, mind a kattintásokon. Ha valakit érdekel, hogy az oldal különböző oldalaira kattintjon, útközben van egy ismétlődő látogató.

Időnként egyszer meg kell vennie a múltbeli legfrissebb híreket, és bemutatnia azokat a hírlevél borítóján. Ez jó ötlet, mert néhány olvasó figyelmen kívül hagyott egy cikket, és lehetőségük lesz rá olvasni.

Ha megvan az a képessége, hogy írjon, írjon cikkeket és küldje el azokat a cikkek oldalain. Ez nem csak növeli a kereshetőségét, hanem új olvasók hordjait is hozza webhelyére. Sok ilyen webhely is fizet a jó beadványokért, így ez csak egy kiegészítő bónusz.

Adja meg a látogatóknak hasznos információkat. A leendő ügyfelek érdeklődnek az árucikkek értékes értékesítésében. Ha igen, nagyobb valószínűséggel térnek vissza hozzánk.

Legyen kedves és barátságos mindenben, amit csinálsz. A cikked során mindig hagyd, hogy a személyiséged ragyogjon, de ne felejtsd el ezt más kommunikációs formákban is. Mindig ugyanazoknak a stílusoknak kell lennie, mint a cikkek, blogleírások, megjegyzések, e-mailek és bármi más, ami egy másik személyt érint.

Miután a cikket egy cikkkönyvtárban elfogadta és közzétette, ne felejtse el meglátogatni, és ellenőrizze, hogy a cikkben található összes hivatkozás megfelelően működik-e. A jó linkek minden cikk marketing stratégiájának nagy részét képezik. A megszakadt hivatkozásokat a keresőmotorok szankcionálják, ami a hivatkozott cikk közzétételének pozitív értékét károsítja vagy akár törli.

Most már készen állsz arra, hogy írd meg azokat a cikkeket az általános olvasó számára, akik fiatalabbak és kevésbé tájékozottak lesznek, mint a tudományos olvasók. Tudomásul vette a magazinban használt nyelvet, amelyre a cikket benyújtja - az olvasó érdeklődésére számot tartó nyelv, de nem szakítja meg őket szakterületen.