londonrugcleaning.com

Rengeteg kreatív tipp a webes tervezők számára


Magam mint webdesigner azt mondhatom, hogy a szakértőkből mindent megtanultam, amire elkezdtem. Néztem a webhelyüket, megnéztem a kódjukat, sőt kölcsön is vettem őket a tervektől. Manapság nagyon sok információ áll rendelkezésre a játékba való bejutáshoz, és ez a cikk remek hely a tanulás megkezdéséhez.

Lehet, hogy csinosnak tűnik, de távol tartson attól, hogy túl sok animáció legyen a webhelyén. Ha az értékesítési splash oldal elforog, a centrifugálás és a pislogás hűvösnek tűnik számodra, de valószínűleg elvonja a potenciális nézőket. Ha túl sok feltűnő fröccsenést ad hozzá, ez a weboldal amatőrnek tűnik, és ez nem az a üzenet, amelyet átadni szeretne.

Csak akkor használjon weboldalakat webhelyén, ha a törvény ezt megköveteli, és különösen ne használjon Flash bevezetőt. A legtöbb ember csak a lehető leggyorsabban kíván hozzáférni a tartalomhoz, és nem érdekli, hogy haszontalan splash oldalakat nézzen meg. Ha van olyan szórakoztató tartalma, amelyet feltétlenül szeretne a látogatóknak látni, inkább integrálja a honlapra.

Ingyenes szoftverekkel is létrehozhat webhelyet. Gyakran az emberek tévesen gondolják, hogy a shareware bizonyos feladatokhoz nem hatékony. Számos ingyenes program célja azonban, hogy segítse webhelye tiszta és naprakészen tartását. Csak el kell végeznie egy kicsit internetes keresést annak érdekében, hogy megtaláljon néhány ingyenes eszközt, amelyek az Ön számára legmegfelelőbbek.

A legjobb webhelyek sok információt közölnek kis szóval. Hosszúszemű ember esetén az emberek könnyen unatkoznak, és egy másik, tömörebb webhelyet találnak. Győződjön meg arról, hogy a tartalom releváns és könnyen érthető - az újságok egy nyolcadik osztályos olvasási szintet használnak, amely a leggyakoribb írástudási szint.

Használjon könnyű, egyértelmű és egyszerűen karbantartható navigációt. A látogatók tartózkodási ideje attól függ, hogy miként állította be navigációs linkeit. A webhelyen történő navigálásnak egyszerűnek, következetesnek és ügyesnek kell lennie, hogy a látogatók jó tapasztalatokat szerezzenek.

Tesztelje webhelyét korán és gyakran. Ez nagyszerű felhasználhatóságot biztosít az Ön webhelyén. Tesztelje, fejleszti és adja hozzá a nyertes weboldal aktuális tartalmát.

Ha már rendelkezik egy olyan webtárhely-megoldással, amelyről tudta, hogy használni fogja, tartsa szem előtt a korlátozásait, amikor webhelyét tervezi. Ne hozzon létre például olyan webhelyet, amely meghatározott programozási nyelvekre támaszkodik, ha a webgazda nem támogatja ezeket a nyelveket. Meglehetősen egyszerű megtudni, mely technológiákat támogatja az Ön internetes fogadója. Győződjön meg arról, hogy a dizájn olyasmi, ami a házigazda korlátozásain belül van.

A domain név kiválasztásakor fontos, hogy kreatív legyen. A webdizájn nagy részét egy jó, témájú névvel rendelkező webhely képezi. A fülbemászó, releváns név megkönnyíti az embereket, hogy az emlékezzenek az Ön webhelyére, akárcsak a tervezési szolgáltatások. Ne gondolja, hogy a név nem fontos tulajdonság.

Ügyeljen arra, hogy rendszeresen visszatérjen, és próbáljon emlékezni mindazra, amit eddig megtanult. Az egyik legnagyobb probléma, amikor az emberek először elkezdenek webdizájnnal kezdeni, az, hogy megtanul egy vagy két dolgot, és néhány nappal később elfelejti őket, ami hátrányosan érinti webhelye fejlődését.

Most, hogy több mint egy évtizeden keresztül terveztem weboldalakat, úgy érzem, hogy vissza tudok adni néhány tanácsot. Használja az e cikkben szereplő tippeket, folytassa a tanulást, amennyit csak tudsz, és maradjon a tendenciák tetején, hogy webhelye kiemelkedjen a tömegben. Ha meg tudom csinálni, bárki megteheti!